Onze HR

Diensten

01

Uitsparen met Payroll PluS+
De dienst loonsecretariaat van Solut

02

Personeels-
dienst op maat

Solut spreekt jouw taal
en deze van je medewerkers!
Wij bieden met onze Personeelsdienst op Maat
ondersteuning en vertrouwen.

Ontdek meer >>

03

HR-Scan & Sociaal Advies

Vrijwaar je van boetes en wapen je onderneming tegen ‘sociale-inspectie’ met de HR-Scan (Sociale audit) en het Sociaal Advies van Solut.

Ontdek meer >>

04

Strategisch Advies

De strategie creator geeft de nodige
‘boost in je bedrijf’ en visie ‘to move forward’ Solut heeft de HR-expertise en knowhow om je bedrijf strategisch te boosten en je bedrijfsnoden in te vullen.

Ontdek meer >>

05

Rekrutering & Assessment

De Start-Planner is de optimale aanpak om succesvol aan te werven. Het 9-stappenplan in de rekrutering fase, gecombineerd met de 5 succesfactoren zijn een bewezen feit om de juiste medewerkers aan te trekken, te engageren en te behouden in het bedrijf.

Ontdek meer >>

06

HR Interim Management

Solut heeft de HR expertise en knowhow om flexibel en op korte termijn jouw bedrijfsnoden in te vullen: interim, project, change & crisis management.

Ontdek meer >>

07

Team Coaching & Mentorship

WIj coachen op basis van de KernTalentenMethode, dit is de beste tool voor de groei van je afdeling(en) en van je onderneming. Inzetten op je team en op werkbaar werk is een absolute win-win situatie.

Ontdek meer >>

08

Loopbaan-
begeleiding

Solut is een door VDAB erkend loopbaancentrum. Naast individuele loopbaancoaching kan je in ons centrum ook terecht voor KernTalentenCoaching & Mentorship

Ontdek meer >>

Contact

We helpen je graag verder

Wens je over te stappen? Heb je vragen over Payroll PluS+ of één van onze andere HR-diensten? Laat ons weten hoe we jou kunnen helpen. 

Solut-HR

Solut, strategische groeipartner en expert in personeelszaken van A tot Z op maat van KMO’s. From Hire to Fire: Rekrutering & Assessment, Sociale Audit en Personeelsadvies, Personeelsadministratie en Payroll, Team- & Management Coaching, Interim HR management, Opleiding & Advies en Individuele Loopbaanbegeleiding. Solut ontzorgt je van de personeelstaken, om tijd en geld te besparen, met gemotiveerde werknemers.

Contacteer

Onze experts

+32(0)496 408 950 (Mireille)
+32(0)468 214 454 (Michel)
+32(0)486 464 817 (Lieve)


info@solut-hr.be