Waarom Solut?

Een strategische groeipartner met een passie voor mensen en personeelszaken.

Solut, strategische groeipartner en expert in personeelszaken van A tot Z op maat van KMO’s. From Hire to Fire: Sociaal Secretariaat & Payroll, Rekrutering & Assessment, Sociale Audit (HR-Scan) en Personeelsadvies, Team- & Management Coaching, Interim HR management, Opleiding & Advies en Individuele Loopbaanbegeleiding.

Solut ontzorgt je van de personeelstaken, om tijd en geld te besparen, met gemotiveerde werknemers.

Ons verhaal

Wie is Solut?
Wat doet Solut?

Onze missie is om jou als zaakvoerder geld te doen besparen op personeelsvlak en dit zonder in te boeten op de kwaliteit en het aantal medewerkers. Solut streeft ernaar dat werknemers met dezelfde drive en passie werken als hun werkgever. Door het uitvoeren van een HR-scan krijg je als zaakvoerder een realistisch beeld van je organisatie. Alle pijnpunten, (financiële) risico’s bij sociale inspectie, subsidie opportuniteiten en loonoptimalisatie worden onder de loep genomen. Door onze flexibele en persoonlijke aanpak bieden wij een veilige omgeving waardoor werknemers hun verhaal durven te delen.

Zo ontstaat de perfecte basis voor verbetering en groei, op persoonlijk vlak en op bedrijfsniveau met de medewerkers als motor van het bedrijf.

Solut ontzorgt jou van de personeelstaken, zodat jij tijd en personeelskosten bespaart en aan jouw core business kunt werken. Hieronder verstaan we ondersteuning, motivatie, engagement en strategisch meedenken voor efficiënte en flexibele oplossingen. Solut is een erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille en VDAB-loopbaancheques.

Onze waarden en klantenvisie

Vertrouwen, Empathie, Respect & Waardering, Efficiëntie en een Positieve houding, dat is wat je van Solut mag verwachten.

Vertrouwen

Vreemden vertellen ons hun diepste geheimen. Ze zeggen dat wij hen een vertrouwd en goed gevoel geven, waardoor ze hun verhaal delen. Wij zijn oprecht en geloven in vertrouwen geven en nemen.

Empathie

Iedereen verdient kansen in het leven. Solut leeft mee en streeft naar de beste oplossing voor iedereen.

Waardering & respect

Iedereen heeft rechten en verdient respect, ongeacht zijn functie, achtergrond of capaciteiten. Een transparante communicatie vormt de basis van wederzijdse waardering en respect.

Efficiëntie

Solut stelt alles in vraag om voor jou tijd en kosten te besparen. Wij vinden het nl. belangrijk dat jij je volledig kunt concentreren op je corebusiness en zorgeloos kunt genieten van je vrije tijd.  

Positieve houding

Wij zien mogelijkheden, uitdagingen en nieuwe kansen en zijn overtuigd dat positief denken positivisme aantrekt. 

Experts

Ontmoet ons team

Bij Solut kan iedereen al heel wat jaren ervaring en expertise voorleggen. Bovendien blinkt ieder uit in zijn vakgebied en wordt er zeer regelmatig bijgeschoold.

Mireille Vandevorst

Mireille Vandevorst

Zaakvoerster, Payroll, HR-interim management, advies, coaching en mentorship, loopbaanbegeleiding, KernTalentenAnalyse

Michel Piette

Michel Piette

Payroll, sociale audit en advies

Lieve Delsaer

Lieve Delsaer

Payroll, sociale audit, personeelsdienst op maat en rekrutering

Contact

We helpen je graag verder

Wens je over te stappen? Heb je vragen over Payroll PluS+ of één van onze andere HR-diensten? Laat ons weten hoe we jou kunnen helpen. 

Solut-HR

Solut, strategische groeipartner en expert in personeelszaken van A tot Z op maat van KMO’s. From Hire to Fire: Rekrutering & Assessment, Sociale Audit en Personeelsadvies, Personeelsadministratie en Payroll, Team- & Management Coaching, Interim HR management, Opleiding & Advies en Individuele Loopbaanbegeleiding. Solut ontzorgt je van de personeelstaken, om tijd en geld te besparen, met gemotiveerde werknemers.

Contacteer

Onze experts

+32(0)496 408 950 (Mireille)
+32(0)468 214 454 (Michel)
+32(0)486 464 817 (Lieve)


info@solut-hr.be